In het grote vegatarische kookboek, vond ik een muffinrecept, dus heb ik daar de koemelk vervangen door geitenmelk. Zou het daardoor zijn dat ze er eerder als cakejes uitzien? Of zou het komen door de bosbessen die ik door rozijnen heb vervangen, de donkerbruine basterdsuiker door lichte rietsuiker, of het meel+ bakpoeder door zelfrijzend bakmeel? Wie zal het zeggen?
OOoh ja, die dingen moesten 20 minuten in een oven van 210 graden. De mijne hebben er 40 minuten ingestaan om ze toch iets of wat op muffins te laten lijken. waar is het misgegaan? Iemand een idee?
3 opmerkingen:
tja, het zou kunnen he :), maar bolognesesaus zal ongetwijfeld lekker zijn ook ;)
Nu, als ge de aubergines door courgettes vervangt en de petatjes door spaghetti, de bechamel- door tomatensaus en de kaneel door oregano dan hebde volgens mij geen moussaka maar spaghetti bolognese, mss heeft dat er iets mee te maken? ;-)
Is dat laatste niet het belangrijkste? Als het maar lekker is ;-).
Een reactie posten